REKLAMATIONSVILKOR

Reklamation/Ångerrätt

Du har full retur och bytesrätt inom 14 dagar från att du mottagit varan, förutsatt att du inte använt varan och att den returneras i oskadat skick. Vid retur eller byte av varor betalar du själv kostnaden för returfrakten. Om det däremot rör sig om en reklamation på grund av skadad vara eller att vi expedierat fel vara återbetalar vi dig för returfrakten samtidigt som vi återbetalar det du lagt ut för varan.

Så här returnerar du:

Vid retur ska skorna vara i originalskick och MÅSTE returneras med originalförpackning med tillhörande inneremballage och tillsammans med eventuella tillbehör. VIKTIGT! Kom ihåg omslagspapper runt kartongen!

Bär skorna spår av användning kan vi tyvärr inte acceptera returen. Vid ev retur mailar du oss på info@brandsofcomfort.com bifoga ditt ordernummer och en kort beskrivning vad som är fel, eller varför du inte är nöjd med varan. Vid ev fabrikationsfel bifogar du även bild som visar din beskrivning på felet.

Skicka alltid spårbart eftersom det är du som ansvarar för att produkten kommer tillbaka till Brandsofcomfort.  Du returnerar med vilken du vill, men ett tips är Postnord ”skicka lätt” vilket är bra pris enligt rekommendationer.

https://www.postnord.se/skicka-brev-och-paket/brev-skicka-latt

När vi fått tillbaks returen och godkänt den betalar vi snarast eller senast inom 30 dagar tillbaks pengarna till ditt bankkonto som du uppgivit tillsammans med beskrivningen av felet.

Upptäcker du skador på paketet skall du omedelbart anmäla detta till postkontoret eller annan transportör och göra en skadeanmälan. Hämta inte ut ett skadat paket! Upptäcker du inte skadan förrän du öppnat paketet, och skadan är av den art att den kan hänföras till postens eller transportföretagets hantering, skall du kontakta dem och göra en skadeanmälan. Om eventuell tvist med posten eller transportföretaget inte kan lösas, tar du kontakt med oss.

Har du beställt och inte hämtar ut din försändelse innan det går i retur till oss, så fakturerar vi dig 350 kr för vårt arbete med hantering av varorna.